Hallo!

Mijn naam is Ani Natroshvili
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
Ani Natroshvili is een altvioliste en heeft haar reputatie als getalenteerde muzikante en bekwame artieste verdiend.

troy brody

Master of Puppets

Biografie

Ani Natroshvili (1995, Dokkum) begon in 2002 met vioolles. Ze kreeg les van Renske de Vries-Entrop, docente viool aan de Stedelijke Muziekschool Groningen. In 2009 vervolgde ze de lessen op altviool bij Gijs Philip van Schaik, docent viool van StrijkersStudio Groningen.

Ani volgde lessen en masterclasses bij Ervin Schiffer, Marc Tooten (solist-aanvoerder in Het Brabants orkest), Sander Geerts (solist-aanvoerder bij Antwerpen Symfonie Orkest en Baden-baden Philharmonic), Máté Szűcs (solist-aanvoerder, Berliner Philharmonic) Edith van Moergastel (orkestlid van Koninklijk Concertgebouw Orkest), Michael Kugel, Mikhail Zemtsov, Timur Yakubov en Christophe Weidmann (aanvoerder van Noord Nederlands Orkest). 

In 2012 werd Ani aangenomen als leerling in de Jong Talentklas van het Prins Claus Conservatorium Groningen. In 2013 werd ze aangenomen met succes als bachelor student in het Prins Claus Conservatorium. Ani was van 2009 tot 2013 een orkestlid (in 2012-2013 aanvoerder) van het Haydn Jeugd Strijkorkest Groningen. In 2011 won dit orkest de tweede prijs op het Summa Cum Laude Festival in Wenen. In 2006 deed Ani mee aan met het Haydn Muziek Festival en vonden haar in een jonge leeftijd al heel erg muzikaal. 

In 2010 deed ze mee met het Prinses Christina Concours en kreeg een eervolle vermelding Ani is afgestudeerd als bachelor in Prins Claus Conservatorium en master aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag. Ani Natroshvili heeft met verschillende projecten aan deelgenomen samen met een aantal mensen en orkesten. Ze heeft samengewerkt met NNO, met Mike Boddé als solist, Metropole Orkest Academy, Amsterdam Sinfonietta, orkest van het Koninklijk Conservatorium Den Haag, Jeugd Kamermuziek Noord orkest onder leiding van Johannes Leertouwer en Rolf Verbeek en het Noordpoolorkest. In 2014 moest Ani in het Hanze Symfonieorkest optreden voor Prinses Beatrix. Het concert was voor de eer van de naam van Prins Claus. Zij heeft met dirigenten samengewerkt met onder andere Ed Spanjaard, Steven Asbury, Johannes Leertouwer, Etienne Siebens, Jules van Hessen, Hans Leenders, Wayne Marshall, Jac van Steen en Simon Dobson.

Gallerij

Een paar leuke foto's
Neem een kijkje op

Instagram

Travelers can also drive from anywhere in the United States and acquire a visa at the Mexican customs station at the border. A holiday to the Copper Canyon promises to be an exciting mix of relaxation, culture, history, wildlife and hiking.

1k

22

732

Follow ANI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram